БГНЕС

Годината отмина, оставяйки своите хубави и не толкова приятни спомени. Някои от най-големите звезди сложиха край на дългогодишни връзки. Други приключиха набързо отношения с нови партньори. Ето кои двойки прецениха през тази година да продължат в различни посоки.

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън
 
Тяхната връзка не продължи дълго – едва девет месеца. Въпреки че мнозина влагаха надежда, че може да се стигне и до сватба, Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън се разделиха и имаха доста неприятни моменти, усложнени от намесата на предишния съпруг на реалити звездата - Кание Уест. Комикът вече има и нова партньорка – Емили Ратайковски. Кардашян пък е сложила на преден план ангажиментите й около децата.
 
Пол Уесли и Инес де Рамон
 
Изгасна любовта и между Инес де Рамон, и звездата от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли. Двамата започнаха да се срещат през 2018 г. През септември тази година романтичната приказка между тях свърши. Но се оказа, че 30-годишната актриса може би е имала съвсем основателна причина да се раздели с Уесли. Именно тя е новата знаменитост до холивудската звезда Брад Пит. Първо двамата бяха засечени на концерт, а после се заговори, че отношенията помежду им стават все по-сериозни.
 
Деми Мур и Даниел Хум
 
През април тази година стана известно, че Деми Мур си е намерила младо гадже. 60-годишната актрисата завъртя главата на и известния готвач и собственик на ресторант Eleven Madison Park в Ню Йорк Даниел Хум. Говори се, че двамат аса започнали отношения още няколко месеца по-рано, когато бяха засечени заедно по светски събития. Хум е разведен, има три дъщери като Деми. Всички се надяваха, че най-сетне актрисата е намерила любовта, но неочаквано през ноември стана ясно, че Деми и Даниел са продължили по различни пътища. Мур пък от своя страна продължава да е в чудесни отношения с бившия си съпруг Брус Уилис и неговото ново семейство.

Още раздели при известните личности и други новини от техния живот ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase