Снимка: БГНЕС

2022 година донесе много обрати. За някои звезди тя беше емоционална, тъй като те преживяха раздели. Кои са звездните раздели на годината? Ето някои от тях.

Кендъл Дженър и Девин Букър
 
Моделката и баскетболистът започнаха връзката си през лятото на 2020 г. Те се разделиха през юни тази година за кратко, после отново се събраха. През ноември стана ясно, че звездите отново са скъсали още през октомври. Причината е, че двамата са много заети, но между тях няма лоши чувства.
 
Хари Стайлс и Оливия Уайлд
 
Певецът и актрисата започнаха връзката си в началото на 2021 г. Те се запознаха на снимачната площадка на "Don't Worry Darling". През ноември източник каза, че двамата си взимат почивка. Решението било взаимно, тъй като графиците им се разминавали.

Пол Уесли и Инес де Рамон
 
Актьорът и дизайнерката на бижута сключиха брак през 2019 г. Но през пролетта на тази година двамата са решили да се разделят. Така и не стана ясно каква е причината за това. Сега Инес има връзка с актьора Брад Пит.

Шакира и Жерар Пике
 
Една от най-шокиращите раздели за годината. Певицата и футболистът започнаха връзката си през 2011 г. През това лято те обявиха, че се разделят. Двамата имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г. Жерар Пике вече има нова приятелка - студентката по PR Клара Чиа Марти, която работи и за неговата компания за спортни събития.

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне
 
Актьорът и моделката имаха връзка повече от 4 години. През лятото стана ясно, че двамата са се разделили, но не се знае каква е причината. Сега има слухове, че Лео излиза с моделката Джиджи Хадид.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase