Снимка: БГНЕС

2022 година донесе незабравими емоции на някои звезди. Част от тях се сгодиха и показаха колко силна е любовта им. Вижте кои са звездните годежи на отминаващата година.

Джесика Шор и Брад Ричардсън
 
Актрисата от "Клюкарката" и хокей играчът се сгодиха през май. Те са заедно от март 2019 г. Двамата дори вече имат дъщеря, Боуи, която пък се роди през януари 2021 г. Джесика не е издала кога ще е сватбата. Тя показа невероятен годежен пръстен чрез снимка от годежа, качена в Instagram.

Меган Фокс и Машин Гън Кели
 
Моделката и певецът разкриха, че са се сгодили още през януари 2022 г. Двамата са заедно от пролетта на 2020 г. "Да, в този живот и във всеки живот. Под същите клони, под които се влюбихме - заведох я отново, за да ѝ предложа да се омъжи за мен. Знам, че по традиция е един пръстен, но го проектирах със Стивън Уебстър, за да бъдат два: емералдът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък), поставени върху 2 магнетични халки с тръни, които се свързват като 2 половинки от същата душа и формират загадъчното сърце, което е нашата любов", написа Машин Гън Кели в Instagram.
 
Останалите и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase