Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян разкри, че е готова да се омъжи отново след скандалния си развод с Кание Уест и може да има още деца. Тя смята, че четвъртият й брак ще бъде най-добрият. "Честно казано, имам чувството, че последният ми брак беше първият ми истински брак", обясни Ким в Goop подкаста на Гуинет Полтроу. "По време на първия ми брак не разбирах какво се случва. Омъжих се, защото всичките ми приятели вече бяха семейни", добави знаменитостта.

Първият съпруг на Ким беше продуцентът Деймън Томас, за когото тя се омъжи на 19-годишна възраст. Двойката се раздели през 2004 г. поради домашно насилие срещу Ким.

Вторият съпруг на риалити звездата беше играчът по американски футбол Крис Хъмфрис. Те се ожениха няколко месеца след връзката си и подадоха молба за развод 72 дни по-късно.

Третият съпруг на Кардашян бе рапърът Кание Уест, от когото тя има четири деца. Ким Кардашян подаде молба за развод през 2021 година. Макар звездата да казва, че няма нищо против да се омъжи отново, тя все пак признава, че се радва на свободния живот: "Не бързам. Искам да остана сама няколко години. „Имам нужда от някой в живота ми за известно време, за да взема решение за нов брак“, добави тя.

Ким отговори положително на предложението на Гуинет Полтроу да замрази яйцеклетки, предава БГНЕС.

Тя също така коментира, че голямата й дъщеря Норт е активна в TikTok, въпреки факта, че Кание Уест не харесва това. Ким каза, че уважава желанието му, но осигурява на дъщеря си "творчески отдушник". Тя добави, че Норт трябва да спазва правилата, когато използва TikTok. „Тя може да използва само Tiktok на моя телефон. Така че не може да седи и да си върти видеоклипове", каза Ким. „Тя е креативна и обича да прави видеоклипове. Това я прави толкова щастлива. Тя е толкова невинна по толкова много начини и аз й позволявам този творчески отдушник".

Тя отбеляза, че най-често Норт експериментира с грим. Преди това в интервю Ким Кардашян сподели за трудностите при съвместното попечителство на деца с Кание Уест и не можа да сдържи сълзите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase