Снимка: БГНЕС

Помните ли интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри? Заснето няколко месеца, след като двойката напусна кралския двор, то предложи на света нечувани досега подробности относно живота в двореца, отношенията между членовете на короната и сериозни обвинения в расизъм и фаворитизиране. Именно това интервю, продължило повече от два часа, постави пропаст между принцовете Хари и Уилям, които и до днес отказват да се извинят един на друг и да се сдобрят. 

След интервюто пред Опра имаше леко затишие, но през този декември се появи документалният филм "Хари и Меган", съдържащ шест епизода, които разказват малко повече подробности за личния живот на двойката. Феновете успяха да видят и чуят детайли около началото на връзката на двамата, как са се чувствали по времето на действащи кралски особи и какво всъщност ги е накарало да напуснат Лондон, за да се преместят в Калифорния. 
 
Филмът "Хари и Меган" предостави един по-различен поглед към двама души, преследвани от папараците и медиите. Той е част от многомилионната сделка между херцозите на Съсекс и платформата Netflix, като двете страни ще си партнират в създаването на различни филмови и телевизионни проекти. 
 
И докато трябваше разстоянието между филма и интервюто пред Опра бе повече от година, сега няма да ни се наложи да чакаме толкова за второто искрено интервю. Този път обаче пред медиите ще застане само Хари, който през януари пуска на пазара автобиографията си Spare. Датата на публикуване е насрочена за 10 януари, а първото интервю, част от промоционалното турне, ще бъде два дена по-рано. 

Принц Хари: Беше ужасно брат ми да крещи срещу мен, а баща ми да говори лъжи

Принц Хари харесва историята, която показа Netflix

Пред принц Хари ще застане Андерсън Купър от CNN, който ще задава всички горещи въпроси около книгата. Кралските наблюдатели вече очакват поредната доза от скандални твърдения, които ще наранят още повече връзката между Лондон и Калифорния. За момента от кралското семейство не са коментирали нито документалния филм, нито излизането на книгата. 
 
Източник, близък до семейството обаче казва, че всички в двореца се подготвят за това, което може да бъде написано в автобиографията на Хари и казано по телевизията.

 

Още за интервюто на принц Хари и други новини за британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase