БГНЕС

 разниците са времето, когато поглеждаме назад към изминалата година, правейки равносметка за всичко, което ни се е случило. Оценяваме добрите и лошите си постъпки, обещавайки си че през следващите 12 месеца ще се справим по-добре. Празниците също така са времето, в което трябва да благодарим на всички, които са били до нас в най-трудните ни моменти и да поздравим тези, които са успели да преборят трудностите в живота си.

Точно това направи и принц Албер II, който даде специално интервю за People, в което поглежда назад към изминаващата година. Той изрази гордостта и благодарността си към принцеса Шарлийн и заяви, че не може да бъде по-щастлив от усилията, които съпругата му е положила през най-трудната си година досега.
 
„Шарлийн се чувства доста добре. Както можете да видите сами, тя е доста активна в последните ни събития. Започва все по-често да се появява сред обществото и да се занимава с неща, които са близки до сърцето ѝ“, каза принцът на Монако и за пореден път добави, че се гордее с принцесата.
 

Принцеса Шарлийн и принц Албер на най-важната гала в Монако

Лятна жълта рокля – в гардероба на принцеса Шарлийн

Принцеса Шарлийн и принц Албер с рядка проява на близост

Албер обясни, че Шарлийн посещава различни организации в Монако, включително Червения кръст, както и се среща с обикновените хора в дома им, за да си поговори с тях и да разбере какво им се е случило през 2022 година. Освен това принцесата се наслаждава и на времето с децата си, така че, по думите на принца на Монако, годината за семейството му приключва повече от добре.
 
Още за равносметката на принц Албер и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase