БГНЕС

След като в първите три епизода от документалния си филм Меган и Хари разказаха за любовта си и преследването от папараци, сега е време да разкрият и малко повече за решението си да напуснат кралското семейство.

 В новия трейлър за последните три епизода от „Хари и Меган“, херцогът и херцогинята на Съсекс вдигат завесата на това, което ни очаква на 15 декември. Говорейки към камерата, Хари се фокусира върху нивото на навлизане в личното пространство от страна на медиите, което, според него, се е отразило сериозно на връзката му. Той също така твърди, че с Меган са били третирани много по-различно в сравнение с брат му, принц Уилям.
 
„Те бяха щастливи да лъжат, за да защитят брат ми. Те никога не бяха съгласни да кажат истината, за да ни защитят“, казва принцът в трейлъра, след което допълва, че със съпругата му са били жертва на институционален заговор и саботаж.
 
Говорейки за решението си да напусне кралския двор заедно с Меган, Хари казва, че дълго време се е чудел какво е щяло да се случи със семейството му, ако все още живееха във Великобритания. Маркъл разказва, че охраната им е била отнета, а всеки по целия свят е знаел къде живеят, така че безопасността им е била поставена под съмнение. Именно тогава принц Хари е казал, че е време да се махнат.
 
Документалният филм на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix – любов срещу дулото на медийния пистолет
 
Заради документалния филм на Хари – Чарлз III загрижен за монархията
 
За колко са продали тайните на двореца Меган Маркъл и принц Хари?
 
В свое видео, заснето с телефон, по време на пътуването към Америка, Хари казва: „Намираме се на полета към свободата“. Меган допълва, че тя не само е била хвърлена на вълците, но е била дадена за тяхна закуска. Най-вероятно говори за отношението на медиите към нея и мълчанието на кралското семейство по темата.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Meghan Markle official🔹 (@meghan.markle.official)

 
Още за признанията на принц Хари и Меган Маркъл ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase