Снимка: Getty Images
fallback

Шаная Туейн разкри защо позира гола за обложката на новия си албум "Queen of Me".

Той ще излезе през февруари 2023 г. и певицата ще направи турне през лятото, за да го представи.
 
Скоро излезе документалния филм по Netflix за изпълнителката - "Not Just a Girl". В него тя признава, че целият албум е посветен на любовта към себе си, както подсказва заглавието, затова тя е решила да позира гола за обложката.
 
Шаная е на 57 години и иска този албум да покаже как тя завладява всички неща, които като по-млада не е можела да завладее, защото е била прекалено неуверена.
 
"Бях много несигурна жена, момиче... Бях една от тези тийнейджърки, които никога не биха носили бикини на плажа, например... Не го направих, когато бях по-млада, така че ще го направя сега.",обясни певицата пред "TalkShopLive".
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Никога нее късно да стане за резил.

6

Враца баце

преди 1 година

Полу-индианка израснала във ферма. След първите й успехи в едно интервю казва, че единствената козметика, която ползва е крем за вимета за крави, там просто нямат друго. След два дена я чака едно буренце от този крем безплатно, като благодарност от фирмата производител! Иначе пее страхотно!

5

Deep Zone

преди 1 година

Много голяма певица, всичките сегашни момиченца-"певици" да се учат от нея. Има страхотни песни, които и досега като пуснат по радиото, с кеф си слушам - "That don't impress me much" и "You're Still The One". :)

fallback