БГНЕС

След негативната реакция за разликата във възрастта между 76-годишната Шер и новото ѝ гадже – Александър „A.E.“ Едуардс, който е с 40 години по-млад от нея. изпълнителката на Believe каза, че сърцето ѝ „танцува“ на различен такт.

„На хартия това изглежда странно дори за мен“, написа певицата в Twitter. Тя добави: „Но любовта не знае математика“. Шер добави, че няма да се откаже от връзката си заради реакцията на хората, които са шокирани от възрастовата им разлика.
 
„Щастието на един човек не зависи от това какво мислят или казват другите“, отговори един фен на звездата. Друг пък написа: „Скъпа, НАСЛАДИ СЕ!!! Ти си абсолютна легенда и всеки мъж би бил щастлив да те има. A.E. е един късметлия и изглежда, че той го знае, така че просто се наслаждавайте, ние имаме само един живот!!!!“
 
Преди последния си коментар Шер каза, че е щастлива с новия си любим и че се възхищава най-много в него на това, че той е „мил, умен, весел… и се целуваме като тийнейджъри“.
 
Никакво пенсиониране, бейби! 76-годишната Шер е лице на Balmain

40 години разлика не са нищо за любовта: 76-годишната Шер потвърди връзката си с 36-годишния Александър
 
„Той е на 36 и той ме преследваше. Той е последователният, аз съм странната. Ние се обичаме…. Дамите никога не се предават“, обяснява още Шер. 
 
Още за новото гадже на Шер и други новини от шоубизнеса ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase