Снимка: БГНЕС
fallback

Супермоделът, певица и бивша първа дама на Франция Карла Бруни позира за френското списание „Ель” (Elle) и даде интервю, в което говори за връзката си с 67-годишния Никола Саркози, за здравословния начин на живот, към чието поддържане се насилва, и очарованието на епохата на топ моделите от 90-те, предава БГНЕС.

В интервюто 54-годишната Бруни признава, че винаги е мечтала да бъде известна и е вярвала в успеха си. Тя смята себе си за щастлив човек и казва, че е късметлийка включително в личния си живот. Звездата нарича съпруга си "най-сигурният човек", когото е срещала.

Според Карла, преди да се срещне с политика, тя се е страхувала от сериозна връзка (преди това е имала такава връзка само с бащата на сина си Рафаел Ентовин). Но през 2007 г. се запознава със Саркози и се омъжва за него няколко месеца по-късно.

„Голямата любов е като вид убежище: ако я загубим, просто загиваме“, казва Бруни. Според нея, когато обичаш един човек и се концентрираш върху него, "животът става забързан".

Тя определя чувствата си към своя съпруг с думата "зависимост". „През всичките тези години нищо не се е променило много, дори физически всичко все още е невероятно“, споделя героинята на интервюто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Зависимост

преди 1 година

Ако той изневери тя напълно ще се срине. Зависимост е лошо нещо.

10

Сарко

преди 1 година

Сигурен съм много ясно!

9

Анонимен

преди 1 година

Сарко зи, Джанго Зе. луди луди жаби.

fallback