Getty

През последните години на човечеството доста му се насъбра. Всичко започна с коронавируса през 2020 година, след което избухна война, довела до покачването на цените и създаването на инфлация, която сериозно притесни по-голямата част от населението. В такива моменти е трудно да се фокусираме върху нещо друго, освен върху себе си и оцеляването си, но понякога е добре да обърнем глава настрани, за да получим вдъхновение и да си напомним, че все още има добро на света и то идва от най-неочакваните места.

 
Тази история е за холивудска актриса, но няма нищо общо с любовния ѝ живот или кариерата. Няма да говорим за наградите, които въпросната дама притежава, за емблематичните ѝ филми или колко добре изглежда. Не сме тук, за да разкрием с колко известни мъже е имала отношения, за колко от тях се е доказало и колко от тях са били спекулации. Днес ще говорим за доброто в душата на тази актриса и как тя е добрият пример, който в последно време доста ни липсва.
 
Името на тази жена е Кейт Уинслет. Позната от десетилетия, прекарани на екрана и червения килим, но все още не се е предала на социалните мрежи. Рядко може да я чуете да говори за личния си живот, а съвсем скоро ще направи дебют с 22-годишната си дъщеря във филм. Преди това обаче Уинслет се прочу с нещо извън Холивуд, което успя да докосне сърцата на милиони.

Кейт Уинслет за събирането си с Лео ди Каприо: Не можех да спра сълзите си

Кейт Уинслет: Отне ми две години да възвърна естествения си цвят след „Титаник“

Неостаряващи звезди: Тайните на Кейт Уинслет за перфектна кожа
 
Преди дни стана ясно, че актрисата е поела изцяло сметката за електричество на нуждаеща се майка в Шотландия. Каролин Хънтър е трябвало да изплати непосилна за нея сума. Енергията е използвана за поддържането на животоспасяващо оборудване за дъщерята на Каролин. Според кметството на Клакмананшър, сметката може да достигне до колосалните 17 000 паунда следващата година.

Още за жеста на актрисата и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase