Снимка: БГНЕС
fallback

Москва забрани влизането на актьора Джим Кери и внука на украинския националист Степан Бандера, част от санкциите на 100 канадски граждани, съобщи руското външно министерство.

Министерството заяви, че санкциите са наложени в отговор на "продължаващата практика на режима на министър-председателя Джъстин Трюдо да налага санкции срещу ръководството на Русия, политици и депутати, представители на бизнеса, експерти и журналисти, културни дейци, както и срещу всички, които канадските русофобски власти смятат за нежелани".

Министерството публикува и "списък от 100 имена", които са включени в руския "стоп-лист". Сред тях са актьорът Джим Кери, журналистът Стефан Бандера, внук на Степан Бандера, и родената в Украйна киноактриса Катрин Винник, известна с ролята си на Лагерта в телевизионния сериал "Викинги".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Асен

преди 1 година

Имали забрани...пък те молели,виждаш ли,да ги приемат в руския 'Рай".Кой ли пък ще иска да ходи в твоя Аушвиц бре,Путин?Хаха,жалък си,както всеки диктатор!

18

Анонимен

преди 1 година

И по-добре да не ходи в Русия, че току виж го мобилизирали и му бутнали в ръцете една ръждясала винтовка от втората световна.

17

българин

преди 1 година

От много много отдавна най-големите врагове на автократите, самодръжците и тям подобни са били комиците, хората на културата и изкуството. Често те могат така да ги осмеят че да не разберат че са били осмяни. Нищо чудно че путин не иска да пусне този гениален комик близо до себе си...

fallback