Снимка: Getty
fallback

Когато зад гърба си имаш успешна кариера, множество награди, милиони фенове по целия свят, модна колекция и неизвестна сума в банковата сметка, ти остава само едно - създаването на стабилно и щастливо семейство. И Риана най-накрая успя.

34-годишната изпълнителка в момента има множество проекти в графика си, но се опитва да се фокусира върху малките и ценни моменти, а това включва единствено и само грижата за 6-месечния й син. Риана роди през май тази година от приятеля си A$AP Rocky, като все още не е обявила името на детето си. Феновете също така чакат и първите му официални снимки, които едва ли ще дойдат скоро, имайки предвид колко време Риана криеше бременността си.

Все пак светлината в тунела я има, след като звездата започна все по-често да говори за детето си. По време на представянето на четвъртото си модно шоу с Savage x Fenty, Рири зачекна темата за майчинството и какво най-много харесва в него.

"О, Боже мой, сутрините, когато видя лицето му. Да видиш бебе с малки торбички под очите и как се събужда, е просто прекрасно. Постоянно се опитва да осъзнае къде се намира. Това е много сладко и е любимата ми част от деня", казва тя пред Entertainment Tonight. Допълва, че синът й е прекрасен и е едно щастливо бебе.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ги въздигането всякакви такива покрай едно бебе. В крайна сметка това е дейността на голям процент от хората. Разни инфлуенсърки, певачки и какви ли не като се запревъзнасят, падаш. За всички родители децата им са по по най, всички са щастливи и доволни от новия живот който са дали и това е нормално.

fallback