БГНЕС

Меган Трейнър се изстрелва до световна слава след излизането на хита All About That Base. Тогава тя бе пълничкото момиченце, което не се вписваше в рамките на обществото и се опитва да промени мнението на хората относно външния вид. Оттогава т. нар. „бодипозитивизъм“ набра огромна сила и стана централна тема в почти всички сфери на забавлението, включително и модата.

Постепенно Трейнър успя да се превърне във вдъхновение за всички млади дами, които до този момент не са имали смелостта да показват телата си, смятайки се за твърде пълнички и закръглени. Песните и овластяващите ѝ речи за любовта към себе си и тялото, независимо от неговия размер, се предаваха от уста на уста, правейки Меган истинска звезда не само в музиката, но и в красотата.

През последните няколко години обаче певицата реши да отстъпи назад от светлината на прожекторите, за да се фокусира върху семейството и отглеждането на сина си Райли. След като обяви бременността си, Трейнър сподели, че страда от гестационен диабет, който можеше да засегне както нейното, така и здравето на бебето. Благодарение на спазването на здравословна диета и подходящи упражнения, певицата ражда здрав син, макар Райли да избързва с една седмица.

Сега Меган споделя малко повече за раждането и как се е възстановила от наложеното ѝ цезарово сечение. Операцията е била необходима, защото бебето е било разположено седалищно и е можело да се задуши с пъпната връв.

Бременната Меган Трейнър е диагностицирана с гестационен диабет
 
Меган Трейнър роди първото си дете
 
Говорейки пред ET Canada, Меган признава, че е била напълняла значително преди раждането, което е повлияло както на физическото, така и на психическото ѝ здраве. „Бях много тежка, около 90 кг. Никога преди това не съм тежала толкова. Просто не се чувствах добре“, казва тя. Допълва, че никога преди това не е имала каквито и да е белези по тялото, така че цезаровото сечение се е отразило сериозно на самоувереността ѝ.

Как Меган Трейнър е успяла да отслабне, грижейки се за сина си, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase