БГНЕС

Balmain може да се похвалят с най-големия удар в модната индустрия за тази година, привличайки към себе си Шер за лице на новата им кампания.

Луксозната френска марка, известна с това, че създава супер секси рокли за червения килим и облича почти всеки член на клана Кардашян, привлече легендарната звезда за новата си колекция от кожени чанти Blaze. Емблематичната певица, актриса и филантроп участва в най-новата кампания на Balmain, която представя чантата в няколко силуета и дава шанс на Шер да прояви своите манекенски качества. Без да се изненадваме, тя е перфектна във всяка поза, облечена в кожени визии, съчетани с характерната ѝ дълга коса.
 
Настоящият творчески директор на Balmain – Оливие Рустейн – обяснява, че чантата е предназначена да съчетава бароковите детайли с ценностите на марката. Дизайнерът се опитва все повече да включва хора от всякакви възрасти, пол, раса и сексуална ориентация, показвайки на света, че в модата не трябва да има ограничения. Именно затова не е изненада, че точно Шер е лице на новата кампания на Balmain. Тя дори участва в дефилето на Рустейн по време на Седмицата на модата в Париж този септември.
 
Шер за аборта си на 18: Крещях от болка

Две модни кралици в действие – Шер и Versace с обща колекция
 
„Повече от всичко друго исках Blaze да бъде чанта, която определено ще бъде забелязвана“, казва дизайнерът в съобщение за пресата.
 
Още за мовото начинание на Шер и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase