БГНЕС

Принц Андрю и настоящият крал се срещнали очи в очи дни преди смъртта на Елизабет Втора. Двамата обаче не разговаряли за нейното влошено здраве, а за титлите, които третият наследник загуби. Разговорът между двамата бил напрегнат и завършил със сълзи за един от двамата.

Според няколко британски издания, Андрю, който бе замесен в секс скандал, се разплакал, когато неговият по-голям брат му казал, че никога няма да получи титлите си обратно, нито да се върне към своите официални задължения.
 
Двамата се видели в имението Биркхол в Шотландия. Не е ясно дали срещата е била по настояване на кралицата или на тогавашния принц Чарлз.
 
Разговорът между братята бил сериозен
 
Според източник на The Mail on Sunday, дискусиите между двамата братя са били сериозни и доста „емоционални“. След тях бившият съпруг на Сара Фъргюсън излязъл навън доста шокиран и разстроен. „Той все още е в шок. Той е напълно изгубен и много депресиран“, обяснява въпросният човек, близък до кралския двор.
 

Принцесите Беатрис и Юджини с обвинение в измама заради принц Андрю

Нарекоха принц Андрю „Стар перверзник“ по време на погребалната процесия на майка му

Принц Андрю опозорен, какво ще се случи с дъщерите му?


Разплакали принц Андрю още един път
 
След като принц Чарлз дал на брат си да разбере, че няма да му позволи да носи титлите си заради това, че е уронил престижа на семейството, принц Андрю трудно асимилирал какво се е случило. Но бил разплакан още един път – след смъртта на многоуважаваната му майка.

Още за срещата между двамата и други новините от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase