БГНЕС
fallback

В хубаво или лошо време, Кейт Мидълтън винаги изглежда перфектно.

Скрита под голям чадър, принцесата на Уелс беше прекрасната дама в червено, която аплодираше победата на Англия над националния отбор на Папуа Нова Гвинея по време на четвъртфиналите на Световното първенство по ръгби този уикенд. 40-годишната херцогиня отново доказа, че може да бъде стилна както под горещото слънце, така и под неприятния дъжд.
 
За спортното събитие Кейт облече дълго алено палто на Alexander McQueen, под което носеше поло в бордо. Тя завърши есенния си ансамбъл с велурени ботуши, перлени обеци от Annousha Ducas и вълнена брошка във формата на червен мак, с която показа подкрепата си към загиналите военни във всички войни, водени от британската армия. Денят на възпоменанието в Обединеното кралство е на 11 ноември.
 
Преди началото на мача Кетй се срещна с играчи и на двата отбора, като взе участие в минута на „немълчание“, проведена за отбелязване на деня за грижа за психичното здраве. По това време вместо с минута мълчание, целият стадион се оглася от бурни аплодисменти. Подобна практика е все по-честа на спортни събития, като по този начин се отдава почит и на загинали личности.
 
Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх
 
Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Кейт Мидълтън: Чувствах огромно напрежение при избора на имената на децата ми
 
Мачът бе първи за Кейт, откакто тя пое поста като патрон на футболната ръгби лига и футболния ръгби съюз по-рано тази година. Преди това титлата беше дадена на принц Хари през 2016 година, който я пое от кралица Елизабет II.
 
Oще за визитата на Кейт Мидълтън и други новини от британския кралски двор, ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Сън не ме лови да науча кой какви парцалки облича.Хората нямат пари за храна и отопление,те с рокли ме занимават.

5

Анонимен

преди 1 година

Явно разликата между палто и рокля е непосилна. Кейт е облечена в рокля. Палтото е с копчета отпред, ако не знаете.

4

4

преди 1 година

Кога работят?

fallback