БГНЕС
fallback

Селена Гомес разкри, че може би няма да е в състояние да износи собствените си деца. В ново интервю певицара сподели как лекарствата, които пие за овладяването на своето биполярно разстройство, могат да й попречат да стане майка по естествен начин.

Преди излизането на документалния филм за нея Селена е по-искрена от всякога. Гомес направи голямо разкритие в интервюто си за списание Rolling Stone, като сподели, че може би няма да е добра идея да забременява. „Биполярното разстройство е много голямо настояще в живота ми. Но някой ден ще имам деца, по какъвто и начин да ми е писано.“
 
Селена за първи път разкри за диагнозата си биполярно разстройство през април 2020 г., докато се появяваше в Instagram на живо с Майли Сайръс. Нейният предстоящ документален филм за Apple+ - "Selena Gomez: My Mind & Me", ще се задълбочи в това как тя се справя с тази диагноза, както и какъв е бил животът за нея по времето, когато е била диагностицирана през 2019 г. Селена започва да „чува гласове“ през 2018 г., което води до епизод на „психоза“, поради което тя се озовава в център за лечение, където в крайна сметка получава диагнозата си. По време на лечението Селена казва, че е страдала от параноя и е била неспособна да се довери на никого, вярвайки че всички искат да й навредят.
 
След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

Селена Гомес не крие заобленото си коремче по бански
 
Едва когато след лечението тя това започна да посещава психиатър, най-накрая спира две от лекарствата, които пиела за болестта си.
 
„По същество трябваше да се детоксикирам от лекарствата, които приемах“, разкрива певицата.
 
„Отне ми много упорита работа, за да приема, че имам биполярно разстройство и да се науча как да се справям с него“, казва още тя.
 
Още от интервюто на Селена Гомес и други любопитни новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Разковник

преди 1 година

Епа като не мое нейните, да износи мойте! Я да не се прай!

11

До 6

преди 1 година

Религията и закона в световен мащаб трябва да бъдат едни и същи. Само така може да се случи тъй желаното равновесие

10

Анонимен

преди 1 година

Ако имам толкова пари колкото нея хич няма да ми пука дали мога да имам деца или не.Да имам проблемите...

fallback