Снимка: БГНЕС

Захари Бахаров е един от най-успешните български актьори, прочул се не само у нас, но и в чужбина. Едно от големите му постижения е участието в „Игра на тронове“, където Бахаров дори има и няколко реплики. Ролята му е епизодична, но все пак я има, което е достатъчно красноречиво за таланта на българина.

Сега резюмето на Бахаров може да стане още по-богато, ако вярваме на няколко улики от него и режисьора Кристофър Маккуори. Слагайки очилата на Хорейшио Кейн, започваме да разследваме няколко следи относно участието на Захари в новия „Мисията невъзможна“. Очаква се филмът да излезе на екран през 2024 година, като нетърпението ни към него се увеличи, когато заподозряхме, че в него ще има и българско участие.

Коя е последната жена в живота на Том Круз?

Никол Кидман призна, че е страдала от депресия след развода си с Том Круз

Повод за съмненията ни стана една публикация от режисьора и сценарист Кристофър Маккуори, в която той включи снимка от снимачната площадка и изреди три имена на мъжете от кадъра. В тази подредба влиза и Захари Бахаров, а публикацията завършва с #DeadReckoning, което е името и на предстоящата част на „Мисията невъзможна“.
 
Още за това каква може да е ролята на Захари Бахаров - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase