Снимка: БГНЕС
fallback

 Меган Фокс нажежи градусите с последните си секси снимки в Instagram, но не всички нейни последователи реагираха добре на кадрите. Актрисата дори успя да се заяде с хейтър, който в секцията с коментари се зачуди „къде ли са“ нейните деца, като изглежда поставяше под въпрос родителските ѝ умения.

 
Меган отвърна рязко на хейтъра, който изглежда не одобрява нейните твърде провокативни постове, предвид факта, че има трима сина (Ноа на 10, Бодхи на 8 и Джърни на 6 години) от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн.
 
Фокс обаче доказа, че не приема такива злобни забележки. Под една нейна секси снимка, на която тя позира сама, хейтърът е задал въпроса: „Къде са децата ти?“, а тя саркастично е отговорила: „Чакай, чакай... аз имам деца?!? О, боже, знаех си, че съм забравила нещо!!“

Меган Фокс за желанието на 9-годишния ѝ син да носи рокли: Това е смелост

Култовата брюнетка Меган Фокс дебютира руса коса с розови нюанси

 
Звездата от „Трансформърс“ не приключи само с този отговор, а добави с ирония: „Бързо, някой да се обади на камериерката в хотел Бевърли Хилс. Това е последното място, където си спомням, че съм ги виждала. Може би някой ги е намерил.“
 
Засега Меган и Брайън се справят добре със съвместното родителство, отглеждайки трите си деца с най-голямо уважение един към друг. Междувременно тя се радва на страстен роман с певеца Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър. Двойката дори се сгоди в началото на годината.
 
Още за хейтърските коментари и как Меган Фокс се справя с тях - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Brazzers video

преди 1 година

Еееее, и кака Мегън поодъртя.............вече е в друг раздел!

5

Човек за живот и др

преди 1 година

Хората, които са надничали и надничат в моят живот, хайде най добре да ми помогнат да си оправя живота , че и на мен трябва да ми бъде добре ! Трябва да съм паралия ! Трябва ми ухолен живот ! Трябва ми жена ! Трябват ми и други неща ! НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ?! Ванга е казала че България ще има звезда и цяло съзвездие, определено е познала ! : ) Твърде ми е рано да "отида" в отвъдното и не трябва да бъда в нищото ! РАЗБИРАТЕ ЛИ ? : ) Дайте ми власт, за добро ще бъде !

4

хей коментар:

преди 1 година

Заприличала е на кардашян

fallback