БГНЕС

Гуинет Полтроу навлезе в петото си десетилетие преди по-малко от месец, но вече харесва този етап от живота.

 
„Фантастично е. Чувствам се доста вдъхновена. Преди ми пукаше какво мислят хората за мен, а сега не ми пука. Приятно е. Това, което е най-важно, според мен, е да не се вглъбяваш толкова много в мнението на останалите, а да харесваш себе си“, казва актрисата по случай навършването на 50 години. Тя присъства на специално събитие в Санта Моника, организирано от нейната собствена марка GOOP.
 
По време на панела, който беше в чест на модерната уелнес марка и включваше импровизирани станции от Vie Healing, Goop Beauty, Hydration Room и специални гости като Джилиан Демпси, Полтроу припомни, че преходът към нейните 40 години не бил толкова плавен. Спомня си, че по това време е била развалина, изпитвайки криза на средната възраст.
 
„Знаех, че исках да напусна брака си и знаех, че искам да се върна в САЩ, така че много неща се случваха с мен“, казва тя. Гуинет се развежда със съпруга си Крис Мартин през 2016 година. Двамата имат и две деца – 16-годишен син Моузес и 18-годишна дъщеря Епъл. В момента Полтроу вече е омъжена за Брад Фалчък, като отношенията ѝ с Мартин са великолепни и двамата често се събират по поводи, свързани с децата.
 
Полтроу обясни, че преходът през годините е особено труден за жените заради това, което обществото ги кара да мислят за остаряването. Според нея, много дами, приближаващи 40-те години, си мислят, че времето им за деца е отминало, вече не са желани или видими за околните. „От друга страна, въобще не се притеснявах да навърша 50. Чувствах, че това невероятно освобождение идва към мен“, пояснява актрисата.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase