Снимка: БГНЕС
fallback

Известен британски екстрасенс прогнозира, че кралят ще абдикира и че принц Хари ще се върне в кралското семейство в рамките на следващите две години. Джон Хюз от Бирмингам казва, че крал Чарлз III ще издържи само седем години на трона, преди да предаде короната на принц Уилям, съобщи сайтът BG Voice.

Той също така твърди, че принц Хари и Меган Маркъл ще се разделят и той ще се присъедини отново към кралското семейство на Обединеното кралство.

Джон Хюз, който провежда медиумни сеанси от дома си в Сътън Колдфийлд, се обръща към известни личности (той дава част от парите за благотворителност) и често е цитиран в медиите.

Разкрива се, че бабата на Хюз е била ясновидка, а самият той вярва, че дарбите му да говори с мъртвите и да предсказва бъдещето са наследствени.

Със запалени ароматизирани свещи и звучене на ембиентна музика Хюз видя на живо образа на крал Чарлз III за Бирмингам и предсказа бъдещето на новия монарх.

„Мисля, че се бори. Крал Чарлз се тревожи за бъдещето, милион процента му минават през главата дали може да свърши тази работа“, каза Хюз.

Хюз също „вижда“, че принц Хари и Меган Маркъл ще се разделят през следващите две години, че междувременно ще им се случи нещо.

Той също така отбеляза, че принц Хари ще се присъедини отново към кралското семейство, където кралят ще му позволи отново да избере позицията си.

„Мисля, че след седем години Чарлз ще осъзнае, че иска да абдикира и това е по проста причина. Той не иска отново да харчи милиони лири за държавно погребение. Уилям ще поеме ролята през следващите седем години“, каза той.

Хюз казва, че кралица Елизабет II не е успяла да абдикира поради цялата “травма”, през която е преминала със сина си принц Андрю и бившата си снаха, покойната принцеса Даяна.

„Знам, че Чарлз няма да може да запълни ботушите на майка си“, каза екстрасенсът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Donka

преди 1 година

Българина е умен но нее хитър ученолюбив но не използва сивото си вещество зада завоюва това което е негово а търси чуждото

18

Anonimus

преди 1 година

Посредствена работа ... Като превеждате английския израз "да ходя в нечии обувки" поне го правете както трябва... Иначе е израз на простотия

17

Анонимен

преди 1 година

А до тоги мое да го садат.

fallback