Снимка: bTV

Адвокат по гражданско право, обичан от децата учител по музика, двойник на Галин, близка на Ал Бано и благоевградската Бионсе атакуват последния кастинг епизод в "Гласът на България" тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Последната доза гласовити участници ще дадат всичко от себе си с надеждата да си спечелят някое от последните места в звездните отбори на DARA, Галена, Любо Киров или Лечев. Треньорите пък ще се ослушват „като за последно“ в този епизод, за да не изпуснат и последния уникален глас, с който да направят отборите си супер добри.

"Ще натискам бутона при всяка възможност стига да чуя гласa, който ми трябва", заяви нахъсаният за победа Любо Киров.

Истински емоции, неочаквани обрати, участници с интересни истории и нечувани гласове ще звучат в последния кастинг епизод за сезона. По традиция в него ще има и една много специална, музикална изненада за зрителите и треньорите, която ще изправи на крака всички в залата.

След като бъде чут и последният глас в кастингите "На тъмно", в края на епизода треньорите ще направят своята финална селекция. Според правилата на шоуто те ще имат тежката задача да преценят с кои участници да продължат напред в „Гласът на България“ и ще трябва да сведат отборите си до 12 човека в отбор.

Следващият етап в музикалната надпревара - вокалните двубои, започва другата неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase