БГНЕС

Да изживееш мечтата! След две десетилетия заедно, любовта на Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър става все по-силна. Самата звезда се похвали, че семейният ѝ живот е сбъдната мечта. В неделя (9 октомври) актрисата даде интервю за CBS Sunday Morning, в което каза: „Когато не снимам филми, моята работа е да съм домакиня и то на пълен работен ден. Да, не всички дни са безоблачни, но като цяло семейният живот ми носи много радост.“

54-годишната звезда от „Булката беглец“ допълни още: 
 
„Просто идеята, че съм актриса никога не ме е поглъщала. Да, кариерата ми е моя сбъдната мечта, но не е единствената ми сбъдната мечта. Животът, който изградихме с моя съпруг Дани и с нашите три деца е най-доброто нещо, което ми се е случвало. Да се прибера в края на деня при тях е триумфално за мен.“
 
Робъртс и Модър, 53 са заедно повече от 20 години, а сключиха брак през юли 2002 г. По времето, когато срещна холивудската звезда, операторът имаше друга съпруга, с която се разведе, за да може да се ожени за Джулия.
 
Дани и Джулия имат три деца заедно – близнаците Хейзъл и Финей и още един син Хенри, родени съответно през 2004 и 2007 г.
 
„Писането на ръкописни бележки е нещо, което Дани и аз винаги сме правили“, каза тя още пред водещата на CBS Джейн Поли. „Първото писмо, което той ми написа беше от седем страници и все още си го пазя. Един ден ще го покажа на дъщеря си Хейзъл и ще я посъветвам да си потърси такъв мъж“. 
 
За децата си актрисата сподели: „Винаги си мисля, че и тримата приличат на мен, а след това Дани се прибира от работа и аз си казвам: „О, ето на кого приличат всички!“. Робъртс нарича своя 15-годишен син Хенри „приятел за закуска“, а 17-годишната Хейзъл „единствено по рода си момиче“.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase