БГНЕС
fallback

На Иман вече ѝ е писнало светът да я определя като вдовицата на Дейвид Боуи и иска това да спре.

Супермоделът сподели, че мисли за изпълнителя постоянно, включително „всеки ден и всяка минута“ след смъртта му през 2016 година. Чрез специален подарък, даден ѝ от близък приятел, Иман пази спомен, който държи Дейвид близо до сърцето ѝ.
 
„Нося колие, което е под блузата ми, върху което е изписано неговото име. Нося го от първата седмица след смъртта на Дейвид“, казва тя в интервю пред Хода Котб на 5 октомври. Допълва, че музикантът, за когото беше омъжена от 1992 до смъртта му през 2016 година, винаги ще бъде неин съпруг и не иска повече да чува, че е вдовица. „Той не е моят покоен съпруг, той е моят съпруг и винаги ще бъде“, категорична бе тя.
 
По думите ѝ, ако човек изпита подобна любов, това е най-големият късмет, който може да му се случи в живота. На въпроса дали смята срещата ѝ с Боуи за подарък от съдбата, Иман веднага отговори „Съдба, определено. Тя винаги ти праща правилния човек“.
 
Един от факторите, които убедили Иман, че Дейвид е любовта на живота ѝ, е бил приликата с баща ѝ. По думите ѝ, музикантът също е бил мил, чувствителен и е обръщал внимание на всеки детайл. Разкрива, че когато Боуи ти е говорил, имаш чувството, че няма друг човек в стаята.
 
Още за връзката на Иман с Дейвид Боуи четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback