Getty
fallback
Кейт Мидълтън продължава мисията си да подкрепя майките и техните деца.
 
В сряда, 5 октомври, новата принцеса на Уелс посети родилното отделение на окръжната болница в окръг Съри, за да разбере повече за работата на лекарите и сестрите там, както и как се грижат за бременните жени и родилките.
 
При пристигането си в болницата, която се грижи за около 3000 бебета всяка година, Кейт се срещна с персонала от отдела Jasmine Team, който помага на всяка пета жена, засегната от психични заболявания по време на бременност или в следродилния период. Тя разбра как екипът си сътрудничи с местните служби за предоставяне на персонализирани грижи и разговаря с майка, която се е възползвала от подкрепата.
 
Кейт също така чу как персоналът е приложил план майките да работят с един и същи екип от акушерки по време на бременността си, след което да прекарат известно време в отделението за специални грижи за бебета, което осигурява специализирани неонатални грижи за недоносени бебета.
 
Тя се срещна със семейство, което беше подкрепено от звеното, което е едно от малкото, които позволяват на майките да останат близо до бебетата си по всяко време. Персоналът също така насърчава родителите да вземат участие в грижите за детето си колкото е възможно повече, включително къпане, хранене и смяна на пелени, което позволява на бебето и родителите да се сближат по-бързо.
 
Кейт разговаря със Силвия Новак, чиято дъщеря Бианка е родена шест седмици по-рано. Според Hello!, майката попитала принцесата на Уелс дали иска да подържи бебето. Мидълтън, от своя страна, попитала „Разрешено ли ми е?“, след което Бианка попада в ръцете ѝ.
 
През последните години голяма част от работата на Мидълтън е фокусирана върху ранното детско развитие, което е вдъхновено от нейния собствен опит като майка на три деца. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

АМИ..

преди 1 година

Имат с Уилям след смъртта на бабата 1 милярд-и много още,и рента от новия крал-че как да покаже на трудягите,че е достойна да стои над тях? Като им се усмихне,да подържи бебето на раята,след това да се изкъпе и да изхвърли тази рокля..Цирк.Короната се клати май..

4

Анонимен

преди 1 година

Ще мете или вече измете? И какво го сърби бай Сандьо за буля Катерина.. Стрина Данка едва хляба си купува ваща леля азе..

3

Анонимен

преди 1 година

Те поне имат болници, тук вече и това е от липсващите неща. Лъжат ни, че някой ще се грижи, но уви, ако не можеш сам си умираш. Санитари, сестри, доктори, всички гледат на пациента като банкомат. Не случайно има такава огромна смъртност. Кейт ако дойде тук, тогава ще е чудо и пообиколи родилките домове. Може да започне от Видин.

fallback