Снимка: БГНЕС

Принц Хари отчаяно се опитва да направи последни промени в мемоарите си, след смъртта на баба си.

Кралица Елизабет Втора почина на 8-и септември в резиденцията си в Балморал, Шотландия.
 
Книгата на принца трябваше да излезе тази есен, но сега има слухове, че публикуването ще бъде отложено.
 
"Издателите платиха 20 млн. долара предварително, защото знаеха, че каквото и да бъде написано, ще е огромно - за продаване и изложения по целия свят. Но първата чернова, която получиха, беше разочароваща, тъй като беше прекалено емоционална и фокусирана много повече над психични проблеми, отколкото те искаха. В края на краищата, последната чернова беше завършена и приключена; и се изразходиха много пари и енергия, за да е сигурно, че ще излезе през тази година", посочва източник на "The Sun".
 
Какво още издаде източникът четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

aZ-ът

преди 5 месеца

Либераст = посредствен, неможещ, човек. Човек с липса на качества, освен да чупи стойки, да козирува в строя и да плямпа , каквото му се каже. Но иначе за нищо не става. Ей го е момчето - една книжка не може да сглоби , като хората. Принцесата Втора Употреба, която си взе - освен да се изтропа пред Опра, да се държи за корема през цялото време и да се оплаква какво ми-ту е -за нищо друго не става. Либерали, сър. Либерасти.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Това за нас българите не представлява никакъв интерес.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Много странно е преведенко, в някакво минало предварително време, което на български звучи страшно изкуствено, сякаш Иветка лично е присъствала на всяко описано събитие, и по-добре да се превежда като най-обикновено минало свършено време.