Снимка: БГНЕС
fallback

Памела Андерсън казва, че мемоарите ѝ ще бъдат "неизискан разказ на объркания живот на едно момиче".

Автобиографията на 55-годишната актриса трябва да излезе на 31 януари 2023 г. Звездата призна, че не е имало гост-автор.
 
Памела признава, че е опитала да обрисува наново ключови ситуации от миналото и младостта си, включително такива от детството и от имението на "Плейбой".
 
Тя сподели в Instagram снимка на корицата на книгата. Мемоарите носят името "С любов, Памела".
 
"Моята книга "С любов, Памела" вече е налична в предварителни поръчки. Чувства се като някакъв вид чудо - да проследявам отново болезнените стъпки от младостта си. Аз обрисувах наново ситуации в детайли, независимо дали от моето детство или такива от имението на "Плейбой". Просто обърканият живот на едно момиче. Честване на несъвършенствата.", пише тя.
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

така е

преди 1 година

До До първи Лично на мен тя не ми беше интересна!Много по-интересен ми беше Хю Хефнер,абсолютно неадекватен като Байдън,който се чудеше ква е тая торта с тия свещи!?

5

До първи

преди 1 година

Тази няма да я видиш по еротичните сайтове, щото подвизите й бяха във видео-клубовете. Иначе ако сайта на плейбои има архив някъде там е Памела по парфюм поднасяща торта за рожден ден на чичо Хефнър имаше и пиене на шампанско от скута на други зайчета.

4

Анонимен

преди 1 година

Нямам спомен през 90-те да е крила нещо от живота си, че сега да прави разкрития. По-скоро като бабите на пейката ще си припомн74

fallback