Снимка: БГНЕС

Ринго Стар отмени концерт в Минесота заради заболяване, предаде ЮПИ.

Изпълнителят трябваше да се изяви в неделя, но в последния момент шоуто бе анулирано.

"Ринго е болен и се надяваше да може да излезе на сцената, оттук и късното съобщение, но това се отрази гласа му. Ринго няма КОВИД-19", написаха в Туитър организаторите "Мистик лейк казино".

Преди минути стана ясно, че Стар е с положителен тест за коронавирус. Съобщението направиха от  The Canada Life Center. Там  Ринго и групата му трябваше да изнесат концерт тази седмица.

"Ринго Стар и неговата група All Starr Band бяха принудени да отменят последните си концерти поради заболяване. Днес бе потвърдено, че Ринго има Covid и турнето ще бъде отложено, докато се възстанови. Шоуто в Canada Life Center на 4 октомври е отменено“, гласи съобщението.

Стар се възстановява у дома и се надява скоро да се върне на сцената.

"Той и групата му изпращат мир и любов на всички фенове, които планираха да дойдат и да видят шоуто. Нова дата ще бъде обявена в бъдеще. Всички първоначално закупени билети ще важат за новата дата", се казва още в съобщението.

82-годишният бивш барабанист на "Бийтълс" наскоро спечели награда "Еми" за работата си по документалния филм "Get Back", отбелязва ЮПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase