Getty

Меган Маркъл вярваше, че ще стане британската Бионсе, ако свърже живота си с кралското семейство. Бившата американска актриса наистина придоби световна слава след брака си с принц Хари, но не успя да изгради желаната кариера.

Принадлежността към кралското семейство осигури на съпругата на принц Хари слава. В същото време тя откри, че има много правила и ограничения, пише OK Magazine.
 
„Херцогинята вярваше, че ще стане Бионсе на Обединеното кралство, като се омъжи за внука на кралицата. Но тя беше разочарована от строгите протоколи и правила на живот като работещ член на кралското семейство“, каза вътрешен човек, близък до кралското семейство. Меган мечтаеше да приспособи монархията към себе си, но много бързо се почувства „притисната в ъгъла и неразбрана“.
 
„На херцогинята беше дадено да разбере, че не отговаря на модела на действащото кралско семейство и дворецът няма да може да приеме това, което тя иска да бъде“, добави източникът.
 
В същото време херцозите на Съсекс продължават да провокират с действията си поданиците на новия крал на Великобритания. Те сключиха договор с Netflix, но някои от проектите им с тях не се понравиха на кралското семейство.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase