Снимка: БГНЕС
fallback

За децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям се говори много тази година. Те бяха идеално облечени за погребението на прабаба си и героично спазиха всички протоколи.

Кейт и Уилям правят всичко възможно да научат децата си, че това, че са родени в кралско семейство, не означава, че са привилегировани.

„Те отглеждат децата си, особено Джордж, със съзнанието кой е и каква роля ще наследи, но не искат да ги натоварват с чувство за дълг. Джордж обаче разбира, че един ден той може да стане крал. Наскоро се сби със съученик в училище, като му се закани тежко“, пише Кейти Никъл, авторка, която следи събитията в британското кралско семейство от 25 години.

Тя пише и много други подробности за това в книгата "Новите кралски особи". Спомената история е показателна за това как принц Джордж знае как да отстоява себе си. А именно, когато негов съученик го ядосал, малкият принц просто му казал: „Баща ми ще стане крал, така че по-добре внимавай.“

Това е доказателство, че макар принц Джордж да е малък, само на 9 години, той осъзнава отговорността на позицията си и на ролята, която го очаква в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Pin

преди 1 година

"Мойто татко работи на боксьор!" - отвърнал принца от Столипино.

38

Анонимен

преди 1 година

Първо - много възможно е да не е вярно, както кадърът с кихащата Шарлот на погребението на кралицата започна да се тълкува, като детето плаче неудържимо. Ако е вярно пък, принц Джордж вдига при малчуганите сериозно нивото на заплахата "не се занимавай с мен, знаеш ли като дойде баща ми." Което е напълно нормално за тази възраст. Голям късмет имаха британците с кралица Елизабет, а в по-ново време - с Уилям и Катрин. Жалко за избора на Хари - от всички жени на света точно тая себичната избра.

37

Ами,

преди 1 година

то си знае от малко,че е с друга кръв,а не като простолюдието! Нима някой очаква ,че тези лигльовци ,ще се държат по друг начин с останалите,които не са от тяхното"благородно" потекло? Този пик льо , вече е наясно,че може да прави каквото си иска,защото баща му ще бъде крал!

fallback