Getty

Шакира най-накрая прекрати мълчанието си относно раздялата с Жерар Пике, описвайки я като "трудна тема за говорене". 

 
Въпреки че изминаха три месеца, след като изпълнителката и футболистът прекратиха взаимоотношенията си, 35-годишната звезда все още има проблеми при намирането на правилните думи, с които да говори за новата глава от живота на семейството си. Единственият й приоритет, който никога няма да се промени обаче, са децата, които винаги са били и ще останат на първо място. 
 
Шакира застава на корицата на октомврийското издание на списание ELLE, където говори открито за раздялата с Пике, как се справя с последиците и как поддържа нормална обстановка за двете си момчета Милан (9) и Саша (7). Описва, че й е трудно да преминава през този период, особено когато пред къщата й постоянно има папараци, а различните таблоидни издания правят ситуацията още по-тежка. 
 
"Няма място, на което да се скрия с децата си, освен у дома. Знаете ли, не можем да се разходим в парка като нормално семейство или пък да си купим сладолед, или да правим каквото и да е без да ни преследват папараци!", обяснява Шакира. 
 
Допълва, че прави всичко възможно, за да предпази децата си от раздялата и всичко, което последва след нея, включително нахалното медийно внимание. "Опитвам се да ги предпазя, защото това е основната ми мисия в живота", казва още изпълнителката. 
 
Още по темата четете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

9

преди 2 месеца

"35-годишната звезда все още има проблеми при намирането на правилните думи, с които да говори за новата глава от живота на семейството си." Каква нова глава и какво семейство ? Най - вероятно тя рядко си вижда децата защото е много заета с кариерата си. За последните се грижат "професионалисти" които ги обучават на съвременните глупости. Мъжът и я е напуснал (предполагам) защото не я вижда понеже е много заета. Тя пък не го вижда защото и той е много зает. Какво семейство е това а?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Само дето не е на 35, а на 45.

7

Колю от Бяла Слатина

преди 2 месеца

Чухме за Шакира. Дайте сега нещо и за Шакири.