Снимка: БГНЕС
fallback

Още жени обвиняват Адам Лавин, че им е писал неприлични съобщения и е флиртувал с тях.

Сега бившата му учителка по йога Алана Забел, при която той е тренирал от 2007 г. до 2010 г., споделя, че фронтменът на Maroon 5 се хвалил пред приятели, че тя има "най-хубавият задник в града".
 
Веднъж дори ѝ писал: "Искам с теб да прекараме деня голи".
 
Тогавашният приятел на Алана изревнувал и много се ядосал.
 
"Грандиозен, променящ живота, унищожаващ миг, и когато казах на Адам, той игнорира това, не се извини никога, махна ме от предстоящото си турне и ме изолира в един от най-опустошителните периоди в живота ми... Всичко е заради това едно негово флиртаджийско съобщение", посочва тя в Instagram.
 
Комедийната актриса Марика пък публикува снимки от чатовете си с певеца от юни и юли тази година.
 
"Сега съм обсебен от теб", написал е Адам.
 
Марика го пита дали е женен, а той отговаря, че е така, но "e малко сложно". Вижда се, че той ѝ е правил доста комплименти за тялото и я е молил за разголени снимки.
 
Моделката Алисън Роуз също показа чатове с изпълнителя. Вижда се, че той я е нарекъл "горещо маце". Алисън твърди, че е имало много по-неприлични коментари, но не ѝ е удобно да ги поства.
 
Преди дни Instagram моделката Съмнър Стро каза във видео в TikTok, че е имала афера с певеца. Тя сподели снимка на чат с Лавин и той е писал, че моделката е много секси.
 
Още от разкритията на Съмнър четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

Голям гл*пак е тоя. Да си рискува семейството и щастието на децата, заради някаква дебело*ъза инфлуенсърка. Ата то, като почнеш да мислиш с оная си работа така става.

16

Анонимен

преди 1 година

Да бе да, други мъже няма!

15

Анонимен

преди 1 година

"фронтменът на Maroon 5 се хвалил пред приятели, че тя има "най-хубавият *** в града"." - Сертифицирана световно известна рок звезда (или каквото свирят там) те хвали, че имаш хубав ***, при положение, че си йога инструктор и хубавият ти ***, буквално ти е визитната картичка, ама ти се оплакваш? Обаче не спря да казваш на хората, че той ти е киент и да си вириш *** в лиата им, нали?

fallback