БГНЕС

В сигурни ръце ли е британската корона? Този въпрос си задават много хора след като само за няколко часа принц Чарлз се превърна в крал. Няколко дни след смъртта на Елизабет Втора, в социалните мрежи бе разпространена негова снимка. И подутите му пръсти са онова, за което се заговори в социалните мрежи – след информацията за коронацията и предстоящото погребение.

И както е модерно да се казва, кадърът с пръстите на престолонаследника, които са като кебапчета, се превърна във вирусен за много кратко време. И от един въпрос дали му няма нещо, се появиха какви ли не мемета по темата.

„Когато кажат, че короната е в сигурни ръце!“, пише на един от колажите, с който хората се подиграват на Чарлз Трети.

На какво се дължи подуването на пръстите на крал Чарлз III?
Според д-р Гарет Най, има няколко възможни обяснения за това таткото на Уилям и Хари да не може да си махне или сложи пръстен. Така например той може да получава отичане, което е характерно за неговата възраст. Или пък да страда от артрит.

Най-големият син на Елизабет Втора отдавна има подути пръсти, които понякога са леко зачервени. Той самият се шегува с тях, сравнявайки ги с наденички, по време на своята обиколка в Австралия през 2012 г. У нас пък на такива по-дебели пръсти казваме кебапчета.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase