БГНЕС

За по-голямата част от света Жизел Бюндхен е истински супермодел – толкова известна, че не се нуждае от фамилно име. Но за деветгодишната Вивиан Бюндхен е по-известна като мама. И през един неотдавнашен летен ден в Париж мама беше намислила нещо странно.

Бюндхен води дъщеря си на модна фотосесия за първи път от години. Този път най-малкото ѝ дете беше достатъчно голямо, за да се впусне във вихъра на дейността, която заобикаля уникалния набор от умения на майка ѝ. „Тя ме видя с всички тези различни прически и грим – не разбираше защо“, казва Бюндхен пред списание ELLE. „Тя казва: Мамо, изглеждаш много по-красива без всичко това! Защо те пипат? Могат ли да спрат?“ Отговорът ѝ към обърканата ѝ дъщеря беше прост. „Слушай, това е мода!“.

Жизел разказва тази история пред списание ELLE само няколко седмици по-късно. Интервюто се прави по Zoom, а връзката се осъществява между Бахамите и САЩ. По това време Бюндхен е на почивка със семейството си и отново е в майчин режим – без грим и прическа.

През по-голямата част от живота на децата си Бюндхен нарочно е занижила модната си кариера. Тя прекарва 2010-те в Бостън със съпруга си, неудържимия куотърбек Том Брейди, и се ограничава само до няколко рекламни кампании и корици на списания годишно. Тя сравнява преминаването от високата скорост на своите двадесет години към тихото семейно ежедневие на тридесетте с изкачване на планински връх и след това слизане в долина. Бюндхен с радост направи смяната. „Толкова съм благодарна, че бях там в онези моменти, които наистина ги оформиха като хора“, казва тя за ранните години на децата си.

Сега, когато децата ѝ пораснаха обаче, Бюндхен е готова отново да започне да катери планини. Нейните връстници обикновено превръщат глобалните си имена в продуктови линии след първите си години на писта, пускайки марки за грижа за кожата или колекции от бельо. Бюндхен се занимаваше с тези неща преди години и в момента това не я интересува.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase