БГНЕС

Памела Андерсън показва за пореден път защо е била един от секссимволите на 90-те години.

55-годишната красавица участва в нова рекламна кампания на Marc Jacobs, с която ни напомни за времето, когато тичаше по плажа с червен бански и буй в ръка. Само преди няколко дни сериалът за нейния живот „Пам и Томи“ се бореше за награда „Еми“, но така и не успя да победи конкуренцията. Все пак поредицата печели доста позитивни коментари от зрители и критици, но самата Памела не е доволна от видяното.
 
Ние пък сме доста зарадвани от това, което виждаме в новите снимки за есенната колекция на Marc Jacobs. На един от кадрите, Памела предизвикателно лежи върху голямо оранжево цвете, носейки плетена рокля, допълнена от дълги плетени ръкавици и прозрачни токчета. Цялата визия е завършена от малка лилаво-синя чанта. За външния вид на лицето, Андерсън се вдъхнови от дните си в „Спасители на плажа“, включвайки руса разрошена коса, опушено око, очертани плътни устни и емблематичните ѝ тънки вежди.
 
На друга впечатляваща снимка, актрисата позира пред камерата в сив топ без ръкави и плисирана пола с волани в същия цвят, докато седи върху спално бельо с флорални щампи.
 
Още по темата и снимки от фотосесията ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase