Getty

Натоварената физическа активност на Зак Ефрон може да е била чудесна за постигане на перфектното тяло за "Спасители на плажа", но не се е отразила по същия начин на психиката му.

34-годишният актьор застава на корицата на списание Men's Health за октомврийския брой, където споделя за негативните ефекти от диетичния си план през 2017 година. Промяната в храненето е била наложена заради ролята му в „Спасители на плажа“, където показват невероятни мускули, изваяни коремни плочки и стегнати крака. Единственият по-мускулест от него беше Дуейн Джонсън – Скалата.
 
"Започнах да страдам от безсъние и изпаднах в огромна депресия за доста дълго време. Нещо в това преживяване ме пречупи. Отне ми доста усилия, за да се завърна към нормалното", казва Ефрон пред списанието. Допълва, че лекарите открили причината за състоянието му в приема на твърде много диуретици за продължителен период от време. Именно те са повредили нещо в организма му, което е оказало влияние и на психиката.
 
Ефрон дори не е сигурен, че теглото му в „Спасители на плажа“ е здравословно. По думите му, в тялото му тогава не е имало достатъчно вода.
 
"То изглежда като компютърно. Всичко това изискваше силни диуретици. Но вече не искам да правя подобни неща. Сега предпочитам да имам 2 до 3% телесни мазнини", казва още актьорът.
 
Освен приема на диуретици, Ефрон признава, че се е претоварвал във фитнеса, ял е едни и същи неща всеки ден и не е спял достатъчно, за да поддържа високото ниво на енергия, което му трябвало за създаването на необходимата форма за филма.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase