БГНЕС

Риана трогна служители в ресторант. Певицата излязла на вечеря, но заради закъснение, си почистила сама масата. За нейния жест разказа източник на Page Six.

Певицата оставила бебето на бавачка и решила да се позабавлява с приятелки. Групичката отишла да се поглези с гурме ястия в луксозния ресторант Caviar Russe в Ню Йорк. Мястото е със звезда „Мишлен“ и се отличава със своя колоритен интериор.
 
Тъй като Риана и нейните приятелки пристигнали в ресторанта малко преди затварянето му, помолили служителите да ги изчакат. И след като получили ясен отговор, че ще го направят, решили да им се отблагодарят за изключението.
 
Изпълнителката и шестте момичета с нея си поръчали шампанско, което опитали в допълнение към хапки сашими и хайвер.
 
За женската вечер Риана избрала широки дънки, както и овърсайз блуза с дълъг ръкав в син цвят. Те били съчетани с обувки с остър връх и връзки. На снимките на папараци се вижда, че тя носи бижута на марката Tiffany & Co., както и малка чантичка в червен цвят в едната си ръка.
 
Риана не се притеснява да почисти след себе си
 
Заради това, че държала заведението отворено до 2 часа през нощта, звездата държала да събере празните чинии и чаши и да ги занесе в кухнята. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase