БГНЕС

Сърцето на Леонардо ди Каприо очевидно не остана разбито за дълго време. Актьорът беше забелязан в компанията на 22-годишна моделка след раздялата си с Камила Мороне.

Момичето, за което се смята, че е новата приятелка на Лео, е украинката Мария Берегова. Тя беше забелязана в неговата компания в Сен Тропе, като двамата се забавляваха и с Тоби Магуайър, който от дълги години е приятел на Ди Каприо. Красавицата замина за Франция след раздялата с 30-годишния си съпруг Ахмед Масуд Абделхафид. В Сен Тропе, Берегова вървеше малко по-назад от Лео, но двамата се качиха заедно на луксозна лодка, която ги отведе в неизвестна посока.
 
Засега няма официална информация за отношенията между Мария и Лео, като моделката беше забелязана в Лондон сама преди няколко дни. Пред австралийски медии пък тя отказа да коментира личния си живот, отклонявайки темата за актьора.
 
Пристигането ѝ в Лондон не е изненада, тъй като Берегова ще изучава търговско право в столицата на Великобритания, надявайки се съвсем скоро да поеме юздите на семейната фармацевтична компания. В интервю тя заяви, че модата всъщност ѝ е хоби, а не професия.
 
Преди да се завърне в Лондон, Берегова публикува няколко снимки от Сен Тропе, включително на разкошната си стая в известна вила, за която се говори, че струва 1220 долара на нощ.
 
Още за новото гадже на Леонардо ди Каприо четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase