БГНЕС

Бен Афлек  и Джей Ло, Шая Лебьоф и Миа Гот, Хейли и Джъстин.Бийър са само част от двойките, които възобновиха романса си след скъсване, като в някои от случаите то продължи не се месеци, а с години. В момента най-актуалната двойка от шоубизнеса, която даде втори шанс на любовта си са Дженифър Лопес и Бен Афлек. Те сключиха брак преди няколко седмици в имението на актьора в Джорджия. Но първият път когато двойката се сгоди беше през далечната 2003 г. Тогава обаче двамата не стигнаха до брак, а се разделиха, като обвиниха намесата на медиите във връзката си. 

 След това и двамата се ожениха за други партньори, създадоха семейства и деца. В последствие и двамата се разведоха, имаха други връзки, но явно споменът за голямата им любов е бил жив там някъде. Изненадващо за целия свят Бен и Джей Ло се събраха отново през юли 2021 г., като тя дори развали годежа си с Алекс Родригес, за да се събере отново с любовта на живота си, а именно с Афлек.
 
И все пак Бенифър, както ги наричат медиите, макар и най-атрактивни, далеч не са единствената двойка в Холивуд, която се е разделила и отново се е събрала. 
 
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл също скъсаха преди да се съберат завинаги
 
Двамата имаха връзка първия път между 2007 г. и май 2011 г. преди да се разделят за няколко месеца. След като възобновиха романа си обаче, Тимбърлейк описа Бийл като най-значимия човек в живота си. В интервю за Vanity Fair през юни Джъстин разкри колко много му е липсвала Джес, по времето, когато са били разделени. Освен това те успяха да преодолеят и слухове за негова изневяра от преди няколко години. Към момента двамата са едно щастливо семейство, което се радва на двама сина.
 
Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин
 
Певецът и моделът бяха гаджета за кратко през април 2016 г., малко след като той се беше разделил със Селена Гомес. След това те скъсаха, за да се съберат окончателно през 2018 г.  Всъщност двамата се запознават през далечната 2009 г., когато бащата на Хейли - актьорът Стивън Болдуин ги представя един на друг. През 2016 г. двойката вече се беше разделила и две години почти не бяха приятели.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase