БГНЕС

Напук на масивния инсулт, стигмата около остаряването и фактът, че са я зарязали заради липсата й на ботокс, Шарън Стоун грее от корицата на септемврийския брой на Vogue Arabia. Актрисата сменя няколко визии, в които доказва, че всъщност естествената красота е най-хубавият грим, възрастта наистина няма значение и трудностите в живота могат да бъдат преодолени чрез вярата в себе си и постоянната борба. 

64-годишната Стоун, която стъпва в Холивуд преди цели 40 години и се превръща в една от най-известните и харесвани дами в киното, не смята да забавя темпото както в професионалния, така и в личния си живот. Тя позира в няколко прекрасни тоалета на луксозни марки като Zuhair Murad, Dolce & Gabbana, Elie Saab и Valentino.  
 
Заставайки пред обектива на Нима Бенати, двете корици на Стоун са като истински цветни творения. На един кадър тя носи синя рокля на Zuhair Murad с искрящо бродиран корсаж и широка пола. Докато повдига долната част на тоалета, актрисата показва и обувките си - чифт лъскави токчета от Zuhair Murad със заострени върхове. Те осигуряват прекрасния завършек на роклята, допълвайки блестящите метални акценти върху нея. 
 
На втората снимка Шарън е облечена в прекрасна жълта рокля от Dolce & Gabbana с обемна пола, корсаж с открити рамене и дързък силует до бедрото. В придружаващата фотосесия я виждаме в още няколко невероятни модни творения, включително червена дълга рокля, черна прозрачна рокля, върху която са закачени стотици пера, допълнена с пернат ореол, черно флорално палто, комбинация от черен панталон, розова блуза с V-образно деколте и розова пелерина, както пухен шал, който закрива тялото на актрисата, докато тя се настанила удобно върху дивана у дома. 
 
В интервюто Шарън говори за различни теми, включително остаряването, използването на ботокс и филъри, движението #MeToo и личния си живот.  

Още oт интервюто на актрисата и снимки от нейната фотосесия ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase