Снимка: БГНЕС
fallback

Изминаха три години от раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Но сега двамата хвърлиха бомба. В профила си в Instagram двойката сподели снимки от обща почивка, което подхрани слухове за тяхното помирение, предава БГНЕС.

В профила на модела са публикувани снимки, направени на плажа край тюркоазено море, където усмихнатата двойка си почива в компанията на животни и позира за Instagram. Ирина Шейк е на почивка на Бахамите с дъщеря си и Брадли Купър. На снимките е известният плаж на архипелага Ексума.

Феновете не скриха удоволствието си да видят известната двойка отново заедно. През декември 2021 г. Ирина Шейк и Брадли Купър бяха видени да се разхождат заедно по улиците на Ню Йорк.

Bradley Cooper and Irina Shayk Went on Vacation and the Pics Are Sparking Reconciliation Rumors https://t.co/D1pLLh9LER

— Cosmopolitan (@Cosmopolitan) August 29, 2022


Актьорът и моделът се ожениха през 2015 г. Те бяха заедно до 2019 г., а от този брак имат петгодишна дъщеря Лий Де Сейн.

Независимо какви са били отношенията им, двамата многократно подчертават, че взаимно се уважават. Може би сега са решили да си дадат нов шанс .Те се ценят и като партньори в родителството.

Мнозина се чудят как реагира на всичко това приятелката на Брадли Купър - Хума Абедин, най-близката сътрудничка на бившата първа дама, държавен секретар и кандидат за президент на Америка Хилари Клинтън. Двойката беше представена от редактора на списание „Vogue“ Ана Уинтур.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

руската трдиция при жените е спазена

4

История

преди 1 година

В нашето голяма село, което е смесено - има и християни, и мюсюлмани. Баба Азра Бозова, мюсюлманско семейство, която цяло село говореше, че правеше черни магии, па и така си беше, де, заключи любовния късмет на двама от внуците си - Борис и Георги по нови имена. Двамата отишли да следват в Търново. Баба Азра, която беше примитивна за времето си, казала: Уай, те ша са оженят за християнки там! Ще им заключа любовта! Уж за добро, да не изневерят на религията си...но си останаха стари ергени!

3

Анонимен

преди 1 година

Пука ми че ми дреме за тези

fallback