Снимка: БГНЕС
fallback

Мадона участва в провокативна фотосесия за списание Paper и даде интервю за изданието, в което каза, че обича да провокира хората, а също така говори за целта на музиката си.

На кадрите 64-годишната певица позира с розова перука, целува модела Андрю Дарнъл и облизва тялото му.

На някои снимки Мадона се появи в прозрачна сива тениска и черен корсет, а на врата й има масивни бижута. В други кадри певицата се появява в мрежест чорапогащник и обувки на висока платформа, предава БГНЕС.

В интервю за изданието, направено от нейния съавтор Найл Роджърс, работил с нея по хита Like a Virgin, тя каза, че иска да "провокира хората и да ги събуди". Певицата призна пред Роджърс, че не се държи така от скука, както той предположи:

"Не бих го нарекъл скука, бих го нарекъл любопитство – желанието да провокираш хората и да ги събудиш. Мразя да се повтарям".

Певицата призна, че целта й е да даде възможност на жените чрез музиката си:

"Ако се замислите за всички песни, независимо дали са Like a Virgin, Material Girl, Express Yourself или Papa Don't Preach, аз много влагам в разширяването на правата и възможностите на жените. За мен е много важно. Мисля, че докато другите жени просто правеха страхотни танцови парчета, въпреки че песните бяха наистина силни и певците наистина добри, те не вложиха достатъчно смисъл в музиката си, за да накарат жените да си замислят: „Няма да живея в мъжки свят, да живея под мъжки поглед до края на живота си. Мога да гледам на живота по различен начин. Мога да имам собствен глас и собствена визия."

Тя добави, че харесва задето хората се задълбочават в смисъла на нейните песни: „Всичко, което казвам, е казано с ирония или има много значения. Ние живеем в много буквален свят. Особено сега”, добави тя.

Мадона често търпи критики за прекалено еротичните образи и провокативно поведение, което според нейните почитатели не е подходящо за възрастта й. Не само феновете я осъждат - например рапърът 50 Cent се подигра с нейните снимки на страницата си в Instagram и каза, че на нейната възраст вече е „време да се успокои“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

До БГ мъжете

преди 1 година

Българските мъже-имат претенции до небето, че една жена трябва да е топ модел с цици, устни и какво ли не.Те- грозни с азиатски черти пъ и бедни на всичкото отгоре

26

шопендар

преди 1 година

светът е мъжки,и каквото и да правят жените,е с цел да се харесат на мъжете.еманципацията обърка мозъка на жените,вкара ги в кошмара на мъжките дейности,и ги докара до там,да се чудят жени ли са ,или мъжко женски индивид.те за това нито са жени като жени,нито са майки като майки,нито са работнички като работнички,и разбира се за всичките им неудачи са виновни мъжете

25

Анонимен

преди 1 година

Сатанистка, която се тъпче с аденохром. Без него става спухана бабичка - има снимки в нета.

fallback