Снимка: Getty
fallback

Брад Пит смята, че бившата му съпруга Анджелина Джоли се опитва да го нарани максимално, след като направи публични подробностите около инцидент през 2016 година, довел до развода им. Това споделя източник, близък до актьора, пред списание People.

Именно People получи редактирания доклад на ФБР, за който Джоли е поискала да бъде публикуван по Закона за свобода на информацията по-рано тази година. В документите актрисата твърди пред властите, че Пит, докато е бил пиян, е заплашвал нея и шестте им деца на 14 септември 2016 година. Тогава семейството се връщало от Франция с частния си самолет. Разследването приключи през ноември същата година, като никакви обвинения не бяха повдигнати.

Източник, близък до Пит, твърди, че бившите съпрузи са имали въпросните документи от шест години и Джоли вероятно иска да съживи проблем, който е бил болезнен за всички. По думите му, полицията е направила своето разследване, прегледали са всички материали и са решили, че Брад не е виновен.

„Какви са мотивите на едно лице да заема съдебно време и обществени ресурси, за да подаде анонимно искане за Закона за свобода на информацията за материал, с който разполага от години? Има само един – да причини най-много болка на бившия си. Няма полза. Това е вредно за децата и цялото семейство, ако документите станат публично достояние“, казва още източникът.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Алонсо

преди 1 година

*** вече смърди,поляла го е отново с урината си,преди 6 години *** отгоре му и пак не успя.Много отмъстителна и зла жена (или подобие на такава) ,докато е жива ще тормози Брат Пит!

14

анонимен

преди 1 година

Тая жена никога не съм я харесвала! Лигла и половина, като актриса!

13

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-злобно от зарязана жена с наранено его (пише го жена).Обаче ... дали ще паднеш толкоз ниско да вадиш кирливи ризи от преди години, за да си оправяш нараненото его... ей това вече е жалко.Умната жена оставя кармата да си свърши работа (почти винаги работи), на глупавата може да й извадят и ограничителна заповед.

fallback