Снимка: БГНЕС
fallback

Лий Райън се извини за неуместното си поведение, заради което беше арестуван по време на полет с Бритиш Еъруейс през миналата седмица.

Певецът от Blue обеща да потърси професионална помощ заради проблемите си с алкохола.
 
Той се е ядосал и разкрещял на персонал в самолета, когато те отказали да му сервират алкохол по време на полета.
 
Изпълнителят летял от Глазгоу до Лондон. Когато самолетът кацнал в Лондон, Лий Райън бил арестуван заради нарушаване на обществения ред.
 
После певецът бил пуснат под гаранция, като разследването продължава.
 
"През последните няколко дни имах много време да помисля за поведението си и как то влияе на хората около мен. Добре документирано е, че винаги съм водил битки с алкохола и често казвам или правя глупави неща, като резултат от това; което причини безпокойство на мен и тези около мен. Затова искам да се извиня на всеки, който съм разстроил или обидил. Миналата седмица се държах неуместно на полет до Лондон и искам да се извиня на персонала в самолета, на всеки на полета, както и на колегите ми от групата, моето семейство и моите фенове.", написа той в Instagram.
 
Какво още сподели той четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

Това са стари новини

4

Луд с лопата

преди 1 година

Платил съм билети първа класа, в която влиза безплатните питиета.И отказът да ми предоставят питието ,което чакам за да се успокоя от полета (случвало ми се е да се панирам и да изпадна в страхова невроза), би ме разтроило много и ядосвайки се бих им теглил дори и по някоя майна.

3

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

кой се интередруса от това.

fallback