Снимка: БГНЕС
fallback

Хилари Дъф направи страшно разкритие.

Актрисата и певица сподели, че дъщеря ѝ е била диагностицирана със заболяване на ръцете, краката и устата. Затова звездата изпитва майчинска вина.
 
Тя стана майка за трети път през март 2021 г. Роди ѝ се момиченце, което носи името Мей. Именно то страда от това заболяване.
 
Хилари има и син Лука (10 г.) от бившия си съпруг Майк Комри, както и дъщеря Банкс (3 г.) от настоящия си партньор Матю Кома.
 
"Никое от другите ми деца никога не е имало заболяване на ръцете, краката и устата, така че никога не съм виждала това преди", казва Дъф във видео в Instagram.
 
И добавя, че заболяването изглежда ужасно.
 
Още за болестта четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Стига

преди 1 година

сте ни занимавали с глупости! Коксаки вирусът е добре познат на всички майки с малки лапета. Особено ходещи по градини, ясли или по детските площадки. Минава за 5-6 дни. И за сведение на всички ***, приписващи всяко нещо на Ковид ваксините- това се пипва, поради недостатъчна хигиена на въпросните места и детски заведения и немарливостта на родители, пускащи недоизлекувани деца да ги посещават.

5

Анонимен

преди 1 година

Боднала се през декември 2020, видяла ефекта през март 2021.

4

Джо

преди 1 година

Тази шегува ли се? Говорим за леко вирусно заболяване, което нито е смъртоносно, нито е доживотно, минава за три дни без почти никакви усложнения. "Страшно разкритие"? Ще речеш, че на детето му липсват крака, а то е лек обрив и евентуално да пълни памперсите по-често... изнежени, дребни душици, презадоволени цял живот и най-лекото неразположение ги събаря и разтапя като снежинки. Само си представям някоя майка на дете с увреждане с каква погнуса чете тази глупава статия.

fallback