Снимка: БГНЕС
fallback

Жерар Пике си има ново гадже.

Футболистът на Барселона има връзка със студентката Клара Чиа Марти, която работи за него.
 
Припомняме, че през юни спортистът и Шакира обявиха, че се разделят след 11 години връзка. Според слуховете, причината е, че певицата е хванала Пике да ѝ изневерява.
 
Двамата имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.
 
Източник твърди, че футболистът има връзка със студентката по PR Клара от няколко месеца.
 
Тя работи за компанията за спортни събития "Космос", която е собственост на Жерар Пике. Двамата се запознали, докато работили заедно по събития на компанията.
 
Те се сближили и имат връзка от няколко месеца, но опитвали да я пазят в тайна, заради раздялата на Пике и Шакира.
 
Какво още издаде източникът четете в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Един

преди 1 година

И какъв е проблема? Днес жените масово се развеждат в България. В повечето случаи е заради друг мъж. Щом може за жените, значи може и за мъжете. Каква е тази олелия не ми е ясно. Какво като е Пике? Писнало му е - сменил я е! Гледайте вас си!

10

Анонимен

преди 1 година

Не случайно разликата трябва да е в другата посока. Мъжът е добре да е поне 15 години по-голям. Жените след 40 рязко се скапват, каквато и козметика и хирургия да ползват. Такава им е натурата. Разбира се, и мъж, ако се налива по цял ден с бира, не се движи и пр., се скапва. Но ако се поддържа може до 60+ да изглежда прилично. Другото - мъжа и на 50, и на 60 може да го прави, ако жена му изглежда добре. Ако е леличка, търси заместничка. Природа, какво да я правим.

9

Анонимен

преди 1 година

Шакира си е права, тя е била влюбена. И след 20 год. нейните песни ще се слушат, като АББА и мн. др.а Пике след тези години ще е отдавна забравен, един от многото. Студентката ще го ползва и изостави. Жалко за децата.

fallback