Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият съпруг на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от когото тя има 2 деца, скоро каза, че синовете ѝ не искат да я виждат.

Двамата имат син Шон на 16 г. и син Джейдън на 15 г.
 
Кевин даде интервю за "ITV" и от "Daily Mail" писаха, че той е казал, че момчетата са решили, че засега не искат да се виждат с майка си.
 
Една от причините е, че тя споделя голи снимки на себе си в Instagram.
 
"Момчетата решиха, че няма да я виждат сега. От няколко месеца не са я виждали. Те взеха решението да не ходят на сватбата ѝ", обяснил Федърлайн.
 
Бритни се омъжи за партньора си Сам Асгари през юни. Сега певицата коментира чрез пост в Instagram казаното от бившия ѝ съпруг.
 
"Натъжава ме да чуя, че бившият ми съпруг е решил да дискутира връзката между мен и децата ми. Както всички знаем, да отглеждаш тийнейджъри момчета никога не е лесно за никого... Притеснява ме фактът, че причината е моят Instagram... Беше МНОГО преди Instagram... Дадох им всичко... Само една дума: Нараняващо...", написа тя.
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ДДРОнег

преди 1 година

Че то кой иска да я вижда, мяза на крава !!!

10

Сашо от Варна

преди 1 година

......И аз не искам да я виждам!

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя Федерлайн цял живот изкара на гърба й, синовете и новият й сигурно и те така се канят да я карат... Май по-добре Бритни да остане под опеката на родителите си, предвид лабилната й психика, за да се предпази от кърлежите...

fallback