Снимка: Getty Images

За известните мъже на мода това лято е... полата, приличаща на килт, но не точно в шотландски десен! Гаджето на поп иконата Риана – рапърът A$AP Роки, на когото наскоро тя роди син, се появи в кожена пола, следвайки примера на Брад Пит от миналата седмица.

Холивудският актьор се превърна в истински хит в края на месец юли, след като се появи в кафява ленена пола, съчетана с подобно сако на премиерата на новия си филм Bullet Train в Берлин.
 
Колкото до 33-годишният рапър, той пък беше забелязан в понеделник да се разхожда из квартал Сохо в Ню Йорк, облечен в черен кожен килт с дължина до коляното и подходящо черно сабо, съчетани с черен суитшърт на Givenchy.
 
Подобно на половинката си суперзвезда Риана, Роки отдавна обича да нарушава модните правила и това не е първият път, когато той заменя характерните за мъжете панталони с пола.
Кои мъже от звездите избраха да облекат пола - вижте в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

22

Джо

преди 1 седмица

Брад Пит има малко шотландска кръв в него - може да мине номера. Ама Асап Роки няма, значи си пада по Брад Пит и е добре да се пази от маймунска шарка

21

Мен

преди 1 седмица

Мед.Сестрата ми вика - съблечи се до кръста.Викам, като Мики Маус нагоре от кръста, или като Доналд Дък надолу от кръста?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Аз даже реших да изпреваря събитията и ходя гол до кръста. Надолу имам предвид. Някои минувачи ме гледат странно но не чак както ги заглеждат мъжете с поли