Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Сръбската фолкзвезда Цеца Величкович ще пее за първи път в Слънчев бряг, като концертът й е в заведение на южния плаж в курорта.

Певицата ще пее близо два часа, изпълнявайки всичките си хитове. Публиката ще чуе превърналите се в класика "Kukavica", "Pile", "Lepi grome moj", "Maskarada" и др., както и по-нови парчета на изпълнителката.

Концертът й ще започне в полунощ.

Цеца е гостувала на Черноморието ни, като изнася тричасов концерт през август 2015 г. в Несебър пред 30 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Бинко Сланинко

преди 1 година

ЕС и кР.а.варите са ни виновни за гюбетлъка, селанията и плющящата ориенталщина. Ако не бяха те, сега щях да слушам Моцарт, да чета Достоевски и да посещавам изложби на Моне. Отивам да тегля бърз кредит за нов телефон, и каквото остане, отивам да хвърлям салфетки. Убреее, дебреее!

10

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам и защо в България има голям процент от хора които казват че българите не са славяни. Още някоя друга година и наистина няма да са славяни българските граждани и останалите славянски държави няма да ги припознават като такива.

9

Анонимен

преди 1 година

Тая стана на 80 год.Бях дете и вече беше минала трийсетака.Сега 40 год по-късно вече ме е страх да смятам Яко герантофилия ги друса бг галгарете.

fallback